VERHAALONTWERP

VERBEELDING

CONTACT

OVER BEELDTYPE

Françoise Vaal begon ooit als beeldredacteur bij een krant en weekblad en stapte over naar het produceren van – en schrijven voor – multimedia. Maakte een langdurige zijsprong naar een eigen coachingspraktijk, maar is nu toch weer terug bij waar haar hart het snelst voor klopt: het ontwerpen en verbeelden van een verhaal: storytelling en visual consulting.

 

Door jarenlange ervaring als beeldredacteur en zeker ook als personal coach, heeft ze snel de rode draad van een verhaal te pakken. Analyseren en structureren van informatie gaat haar gemakkelijk af.

 

Haar ervaring als (scenario)schrijver heeft haar de vaardigheden gegeven om de kern om te zetten in een pakkende verhaallijn. Het juiste beeld erbij doen ontstaan is door deze woord/beeld combinatie een vanzelfsprekendheid.

BEELDTYPE is freelance, per uur of per project in te huren.

 

BEELDTYPE beschikt over een gedegen netwerk in alle

media disciplines.

Meedenken en een aantal lagen dieper proberen te gaan is een tweede natuur voor Beeldtype. Aan deuren rammelen, het publiek op het verkeerde been zetten of met vernieuwende concepten komen om informatie effectief over te brengen is een kunst. Je moet er moedig voor zijn om het juiste tijdstip kiezen om te verrassen, en tegelijkertijd de balans te vinden met eenvoudige content.

VISIE

WERKWIJZE

Illustratie: Carolyn Ridsdale

Over Beeldtype