Bekijk deze video om van de serie te genieten met intrigerende muziek.

 

Ik was geïnspireerd door de natuur vanwege het feit dat, als ze de kans krijgt, alles overgroeit wat door der mens is gemaakt. Wanneer de mensheid per vandaag uitsterft, dan zeggen experts dat het maar en paar honderd jaar duurt om zelfs de laatste wolkenkrabber te verpulveren.  Het duurt wel 35.000 jaar om lood op te doen lossen. En zelfs miljoenen jaren voor bronzen beelden. Maar uiteindelijk zal het de laatste overname door de natuur zijn.

Het begint met een beetje vastberadenheid (1) en het nemen van de eerste stap. En door volharding in rebellie (2), verleiding (3), ambitie (4), aspiratie (5), complicatie (6), ontregeling (7), futurisering (8) oppositie (9), verharding (10), improvisatie (11), abdicatie (12), indeling (13) and assimilatie (14), wordt het einddoel bereikt: dominantie van alle hordes om te gedijen.  Dan heeft de natuur alles overgenomen wat al van haar was...

Details: Alle werken hebben een oplage van 15. Alle werken worden gedrukt op Hahnemuhle German Etching fine print papier.

Alle werken in The Final Takeover serie zijn E 500,= per stuk  (incl BTW/ excl verzending/ excl lijst).

Neem contact op voor meer informatie.

 

© 2021 BEELDTYPE - All rights reserved